Ett av de framgångsrika företagen vi arbetar med, förmedlar några åsikter om Seteks tjänsteutbud. SETEK har levererat ett antal fullruggade Panasonic Toughpad för att direkt i fält generera digitala pålprotokoll, dagböcker, journaler etc:

Tautech AB

Tautech är specialiserade på grundläggning med såväl borrning, pålning och spontning som grundförstärkningar av befintliga objekt… I dag har företaget 12 anställda fördelade på certifierade yrkesarbetare, platschefer och administrativ personal.

Hur länge har ni funnits/ när grundades företaget?

Tautech grundades 2011 och under 2016 förvärvades vi av Veidekke koncernen för att stärka deras roll inom grundläggning på västkusten.

Vilka är era huvudkunder/uppdragsgivare?

Bland våra största kunder finns Hercules Grundläggning, Pålab, Veidekke Grundläggning, Skanska Grundläggning, Peab Grundläggning, Rovalin m.fl

Vad var ert problem innan ni valde Panasonic Toughpad?

Vi skrev samtliga underlag på pappers formulär och detta skapade ett ologiskt system där vi var tvungna att manuellt lägga in all data och sortera bl.a. pålprotokoll, dagböcker, journaler mm.

Hur länge har ni haft produkten i drift?

Vi har haft systemet ca 1 år nu och killarna kan själva skriva protokollen, underrättelser mm direkt och maila till våra beställare och därigenom minimera stopptid samt kostsamma fördröjningar.

Hur har Panasonic Toughpad förenklat arbetet för er?

Enklare hantering av formulär, underlag mm, allt kan lösas digitalt av maskinoperatören på plats både när det gäller nya handlingar samt att få iväg underlag till beställaren i tid.

Hur har SETEK hjälp varit till nytta för er (med förinstallationer, anpassade profiler mm)

Vår kontakt på SETEK är vår inofficiella IT-avdelning brukar vi skoja om, alltid lika glad och service minded. Han löser våra problem samt har koll på hur vi vill ha det, en personlig kontakt helt enkelt.

Hur nöjda är ni med SETEK som leverantör på skala från 1-10?

11!