SETEK erbjuder många olika lösningar inom programvaruutveckling. Det innebär hela kedjan från processor till skärm, lokalt eller uppkopplat:

– Inbyggda system
– Datakommunikation
– Webgränssnitt
– Interface/displayer

Inbyggda system

Med inbyggda system menar man vanligen program som används i en specifik produkt. Om du exempelvis har behov av en reglerfunktion så bygger vi en matematisk modell av funktionen i programvaran och laddar ner i ett minne. Därefter kör processorn programmet och reglerar det du vill.

Datakommunikation

SETEK kan erbjuda dig lösningar inom datakommunikation för många olika protokoll. Vår långvariga relation med Volvo har byggt en gedigen erfarenhet av de flesta protokollen inom fordonsindustrin. Har du behov av MODBUS®, I2C eller UART så löser vi det med. Kommunikation via Bluetooth och WiFi eller TCP/IP är självklarheter.

Webapplikationer / användargränssnitt

En websida är ett bra sätt att åstadkomma en kommunikation oberoende av vilken plattform man använder. Vill du att din produkt eller applikation skall kunna vara tillgänglig och styras från en mobil, dator eller surfplatta är en weblösning enklast jämfört med appar. Det finns dessutom många standardfunktioner vilket innebär en kostnadseffektiv realisering av just dina önskemål. Har din produkt en egen display så kan vi hjälpa dig med användargränssnittet till den också.

Bland molnen

Vill du ha uppkopplad tillgång till dina data eller applikationer bland molnen så får du givetvis det. Vi tar fram en passande lösning till det du vill ha och behöver.